Selecteer een pagina

Nieuws & inspiratie

YouTube video over ‘De luie manager’

In deze video geef ik als organisatieadviseur mijn kijk op organisaties zoals verwoord in mijn boek ‘De luie manager’. Het is een persoonlijk verhaal waarin ik put uit mijn eigen ervaring. Het centrale concept in het verhaal is zelforganisatie. Het verhaal gaat vervolgens over de taak van managers en de gevolgen voor medewerkers. Ik sluit af met wat ik voor organisaties kan betekenen.

Ik wens u veel luister- en kijkplezier met deze video, opgenomen in het historisch centrum van Utrecht.

Interview over ‘De luie manager’ op New Business Radio

Op 9 november 2018 ben ik geïnterviewd door Martine Hauwert in Let’s Talk Business op New Business Radio. In het interview geef ik mijn mening over zelforganisatie en management. Het interview bestaat uit vier delen van ongeveer 12 minuten.

In deel 1 vertel ik over mijn achtergrond, mijn manier van werken, mijn ideeën over betere samenwerking in organisaties en mijn boek ‘De luie manager’.

In deel 2 vertel ik over mijn verleden, mijn persoonlijke ontwikkeling en het functioneren van managers en organisaties.

In deel 3 bespreek ik ontwikkelingen in management en de gewenste manier van leidinggeven en werken. Het leidinggeven aan jezelf als zelfstandige komt ook aan de orde.

In deel 4 geef ik mijn kijk op de toekomst van management en leidinggeven. Ik sluit af met ideeën over mijn eigen toekomst, technologische ontwikkelingen en groepsgedrag.

Ik wens u veel luisterplezier.