Selecteer een pagina

Boek: ‘De luie manager’

Heb je het ook zo druk? Een overvolle agenda maar nooit tijd voor een goed gesprek? Hard werken lijkt de norm voor managers, maar het is tijd om die norm los te laten. Managers horen problemen niet op te lossen door hard te werken, maar door slimme oplossingen te bedenken. Een goede manager is een luie manager.

Ik presenteer in mijn boek een wenkend perspectief voor de manager die weer tijd wil voor de dingen die er echt toe doen: zorgen voor visie, ondersteuning en reflectie. Als je stopt met alle zinloze rituelen creëer je de tijd om een goede manager te zijn.

Word ook een luie manager en doorbreek de negatieve interactiepatronen met je medewerkers. Ontdek hoe ze gemotiveerder raken, meer verantwoordelijkheid nemen, je minder lastigvallen maar je wel mobiliseren als het nodig is.

In het boek presenteer ik mijn visie op organisaties en op zelforganisatie als onmisbaar basiselement voor succesvolle organisaties. Het boek bevat meer dan dertig praktijkvoorbeelden. Het boek is goed ontvangen in de markt en blijkt een breed publiek aan te spreken.

Het boek biedt inspiratie voor eenieder die ervaart dat de gangbare beheersgerichte benadering niet toereikend is. Bekijk hier de video waar in ik over het boek vertel.